En iyi yollayıcılar
| GÖYNEM (785) | ||||
| abdullah keser (162) | ||||
| y.ozsatici (57) | ||||
| Kürşat Erkök (33) | ||||
| Veysel Pakirci (20) | ||||
| Fatih Yakici (13) | ||||
| ismet gøkmen (8) | ||||
| abdullah_Özsatıcı (7) | ||||
| Abdullah Ucbas (7) | ||||
| www.goynemder.com (6) |
Kimler hatta?
Toplam 5 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 5 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 46 kişi Cuma Mart 04, 2011 7:40 pm tarihinde online oldu.
Voleybol Turnuvasında Final Maçları Yapıldı
Göynemliler forum :: SPOR :: Voleybol
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •

Göynemliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen voleybol turnuvasında final maçları yapıldı...
Beyşehir kapalı spor salonunda düzenlenen Voleybol turnuvasında dün ilk olarak üçüncülük ve dördüncülük maçları oynandı. Yüksek Okul ve Beyşehir T.E.S karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen müsabaka sonunda gülen taraf rakibini setlerde 3-0 mağlup eden Yüksek Okul oldu.
Günün ikinci karşılaşmasında birincilik ve ikincilik maçları oynandı. Şan Ticaret ve Anadolu Öğretmen Lisesi karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen karşılaşmada Şan Ticaret rakibini 3-1 mağlup etmeyi başararak birinci oldu. Kapalı spor salonunda düzenlenen voleybol turnuvasının finaline, İlçe Garnizon Komutanı Personel Kıdemli Binbaşı Taner Başpınar, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, Yenidoğan Belediye Başkanı Hüseyin Derebağ, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü mensupları katıldı.
Final Maçlarının oynanmasından sonra birinci, ikinci ve üçüncülere kupaları verildi. Birinci olan Şan Ticarete kupasını Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı tarafından takdim edildi. İkinci olan takım Anadolu Öğretmen Lisesi, üçüncü olan takım ise Yüksek Okul oldu. Kısa bir konuşma yapan Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, bu etkinliği organize eden dernek başkanıma teşekkür ediyorum. Bu maçlara katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederek birinci olan takımımızı kutluyorum dedi. Göynemliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fazıl Güloğlu'da bir kısa konuşma yaparak, bu etkinliğimize katılan belediye başkanlarımızı, savcımızı, emniyet müdürümüzü, ilçe milli eğitim müdürümüzü, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerimizi, siyasi parti ve sivil toplum örgütü mensup üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu etkinliğimizde turnuvalara katılan takımlara teşekkür ederek birinci olan takımımızı kutluyorum dedi.
http://www.beysehirinsesi.com
GÖYNEMLiLER FORUM GÖYNEMLiLER FORUM GÖYNEMLiLER FORUM

Similar topics» FİNAL REHBERLİK
» Hidroloji Final
» Turkojan 5 Final
» ESET Smart Security & ESET NOD32 Antivirus 5.0.95.0 Final TR
» Final Yayınları Matematik 2 Çözümlü Soru Bankası
» Hidroloji Final
» Turkojan 5 Final
» ESET Smart Security & ESET NOD32 Antivirus 5.0.95.0 Final TR
» Final Yayınları Matematik 2 Çözümlü Soru Bankası
Göynemliler forum :: SPOR :: Voleybol