En iyi yollayıcılar
| GÖYNEM (785) | ||||
| abdullah keser (162) | ||||
| y.ozsatici (57) | ||||
| Kürşat Erkök (33) | ||||
| Veysel Pakirci (20) | ||||
| Fatih Yakici (13) | ||||
| ismet gøkmen (8) | ||||
| abdullah_Özsatıcı (7) | ||||
| Abdullah Ucbas (7) | ||||
| www.goynemder.com (6) |
Kimler hatta?
Toplam 3 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 3 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 46 kişi Cuma Mart 04, 2011 7:40 pm tarihinde online oldu.
OKULUMUZ(GÖYNEM)
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
OKULUMUZ(GÖYNEM)
OKULUMUZ(GÖYNEM)
Okulumuzun bahçesi,koridoru, müdür odası,öğretmenler odası,bt sınıfı, anasınıfı ve diğer sınıfları.
Konunun devamı için; [okuma komple] yazısına tıklayınız...

Okulumuzun bahçesi,koridoru, müdür odası,öğretmenler odası,bt sınıfı, anasınıfı ve diğer sınıfları.

Konunun devamı için; [okuma komple] yazısına tıklayınız...

1.BÖLÜM
A-OKULUN ADI :YUKARIKAYALAR İLKÖĞRETİM OKULU (376525)
B-ADRESİ :YUKARIKAYALAR BELDESİ DEREBUCAK/KONYA
C-TELEFON NO :0332 5325006
D-AMAÇLARI :Anayasa’da ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı,milli,ahlaki,insani ve manevi değerleri koruyan, T.C. Devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen bireyler yetiştirmek ve bu süreç içerisinde öğrencileri bir üst öğrenime hazırlamaktır.
C-ÖĞRETİM ŞEKLİ :Normal gündüzlü
D-OKUTULAN YABANCI DİL :İngilizce
E-KÜTÜPHANEDEKİ KİTAP SAYISI :459
F-BÖLÜMLERİ : Bir idari oda,bir öğretmenler odası,bir hizmetli odası, laboratuar, bilgisayar odası, 11 derslik.
2.BÖLÜM
A-OKULUN TARİHÇESİ :1996 yılına kadar eski binada Yukarıkayalar ilkokulu olarak hizmet veren okulumuz, 1994 yılında MEB tarafından şimdiki yerinde yeniden inşa edilmiştir. Valiliğin 01.07.1996 tarihli olurlarıyla YUKARIKAYALAR İLKÖĞRETİM OKULU adıyla 1996-97 eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştır.
B-OKULUN ÖZELLİKLERİ :Okul iki katlı olup, betonarme yapıdadır. 8 sınıf ve ana sınıfından oluşmaktadır.
C-OKUTULAN SEÇMELİ DERSLER : Bilgisayar. BT sınıfımızda 1 adet projeksiyon, 10 adet bilgisayar bulunmaktadır.
3.BÖLÜM
A-BİNANIN ÖZELLİKLERİ :
a)Isınma :Katı yakıtlı kalorifer.
b)Aydınlatma :Elektrik
c)Su ve kanalizasyon :Su belde şebekesinden alınmaktadır.Kanalizasyon sistemi vardır.
B-DERSHANELER :Okulda anasınıfı dahil olmak üzere 9 şube vardır. 1.2.3. sınıflar ve 4.5. sınıflar olarak birleştirilmiş sınıf vardır.
C-ARAÇ GEREÇ DURUMU :Matematik araç gereçleri vardır. Laboratuar araçları var olmakla birlikte; laboratuar araç ve gereçlerinden eksikler vardır.
Ayrıca beden eğitimi ile ilgili hiçbir araç ve gereç yoktur.
Ç-OKUL VE SINIF KİTAPLIKLARI:Okul kütüphanemiz mevcut olup geliştirilmeye ve kaynak kitaplara ihtiyacı vardır.Her sınıfta kitaplık oluşturulmuştur.
ATÖLYE DURUMU :Atölyesi yoktur.
E-DEPO-ARŞİV :Yoktur
F-SPOR SALONU :Yoktur.
G-İDARİ ODALAR :Bir adet müdür odası ve öğretmenler odası bulunmaktadır.
Ğ-SOSYAL FAALİYETLER İÇİN AYRILMIŞ YERLER:Yoktur.
H-DİĞER BİNALAR :Kömür ve odun deposu olarak kullanılan bir ek bölüm vardır.
4.BÖLÜM
A-ÖĞRETMEN SAYISI :Okulumuzun kadrolu 1 Sözleşmeli 1sınıf öğretmeni ve 4 branş öğretmeni ( Türkçe,İngilizce Fen ve Teknoloji, Din Kültürü) 1 Okulöncesi öğretmeni vardır.
B-YÖNETİCİ SAYISI :Bir müdür vekili
C-DİĞER PERSONEL SAYISI :Okulumuzda şu an hizmetli bulunmamaktadır.Geçici olarak bir kişi çalışmaktadır.
Ç-BRANŞLARA GÖRE ÖĞRETMEN SAYISI:
2 Sınıf öğretmeni (1 Sözleşmeli)
1 Türkçe öğretmeni (Sözleşmeli)
Sosyal Bilgiler öğretmeni ( Tayini çıkması dolayısıyla bir tane ihtiyaç vardır.)
1 İngilizce öğretmeni
Matematik öğretmeni ( Tayini çıkması dolayısıyla bir tane ihtiyaç vardır.)
1 Fen ve Teknoloji öğretmeni
1 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni
1 Okulöncesi Öğretmeni
D-SINIFLARA GÖRE ÖĞRENCİ SAYILARI:
KIZ ÖĞRENCİ ERKEK ÖĞRENCİ TOPLAM
1.Sınıf 6 2 8
2.Sınıf 7 8
3.Sınıf 5 7 12
4.Sınıf 5 10 15
5.Sınıf 6 5 11
6.Sınıf 1 5 6
7.Sınıf 8 12 20
8.Sınıf 7 12 19
TOPLAM 39 60 99
ANA SINIFI: 5 5 10
E-YENİ KAYIT ÖĞRENCİ SAYISI :10
F:GEÇEN YIL MEZUN OLAN ÖĞRENCİ SAYISI:19
5.BÖLÜM
OKULUN SORUNLARI :
A-OKUL BİNASI İLE İLGİLİ SORUNLAR :Okul binasının dış cephesi, çatısı ve olukları 2007 yılındaki ödenekle tamamen yenilenmiştir. İç kısmı için boya badana ve ufak tamiratların yapılması gerekmektedir.
B-ÖĞRETMEN VEYA YÖNETİCİ İHTİYACI :Müdür ve müdür yardımcısı norm u mevcut olup yönetici olarak müdür vekili bulunmaktadır.
Branş öğretmeni olarak Teknoloji ve Tasarım, Beden Eğitimi öğretmenlerine ihtiyaç vardır.
C-DİĞER PERSONEL İHTİYACI :Bir hizmetli ve bir memura ihtiyaç vardır.
Ç-OKUL KAPASİTESİ İLE İLGİLİ SORUNLAR :Okul şu andaki mevcudu ile öğrenci kapasitesini karşılayabilmektedir.
D-ÖĞRENCİ DEVAMI İLE İLGİLİ SORUNLAR :Devamla ilgili bir problem yoktur.
6.BÖLÜM
OKULUN KENDİ VE YEREL İMKANLARI İLE BU YIL İÇİNDE ÇÖZÜLEN SORUNLARINDAN BAZILARI ŞUNLARDIR
ü İhata duvarı ve çevre düzenlemesi (Yarıda kalmıştır.)
ü Anasınıfının düzenlenmesi ve döşemesi.
ü Fotokopi makinesi temin edilmiştir.
ü Sınıf ve okul kitaplığının geliştirilmesi.
ü Sınıf ve koridorlara pano temin edilmesi.
ü İdari bölümün ve bilgisayar sınıfının perdelerinin temini.
ü I. Kademe sınıf kitaplıklarının yapılması
ü II. Kademe sınıf kitaplıklarının yapılması
A-OKULUN KENDİ İMKANLARI İLE ÇÖZÜLEMEYEN SORUNLARI:
1-Ders araç gereç ihtiyacının karşılanması.
2-Büro malzemeleri ihtiyacının karşılanması (Büro masası ve öğretmeler odası masası vb.)
3-K ütüphane için kaynak eserler (ansiklopedik eserler)
4- Yarım kalan ihata duvarının tamamlanması ve bahçe düzenlemesi
B-ÇÖZÜMLER KONUSUNDA ÜST MAKAMLARA YAPILAN ÖNERİLER:
1- 2007 yılındaki ödenekle okulun dış cephesi, çatı ve oluklar yenilenmiştir. Ayrıca kalorifer sisteminin döşenmesi için gerekli yazışmalar yapılıp ödenek çıkmış yerel imkanlardan da yararlanılarak tamamlanmıştır.Yarım kalan ihata duvarı ve çevre düzenlemesi için görüşmeler yapılmaktadır.
http://yukarikayalar.meb.k12.tr/
GÖYNEMLiLER FORUM GÖYNEMLiLER FORUM GÖYNEMLiLER FORUM

Geri: OKULUMUZ(GÖYNEM)
ADMIN LUTFEN BU YAZIYI HER GØYNEMLININ OKUMASI ICIN CABA GØSTERELIM...
ØGRENCI VE EGITMEN SAYISINA BIR BAK ALLAH ASKINA. USTELIK 8 YIL EGITIM VEDE GEYDES MAHALLESININ BIRLESMESI ILE BIRLIKTE OKULUMUZDA KAC ØGRENCI VAR INANKI BU GIDISAT GØYNEM`IN ILERDE ESKI YURT OLMASI VE BUDA TARIHDE ANILACAK BIR YER OLMAYSI DEMEKTIR.... 80 YILLARDAKI ØGRENCI SAYISINA BAK SIMDIKI ØGRENCI SAYISINA BAK. CATISI YIKILMIS BIR VIRANA GIBIYIZ.
GERCEKLERI GØRMEK ICIN OKULUMUZ`U OKUMAK LAZIM. SORUNLAR DAHADA VAHIM OLMADAN ÖNCE, BELEDIYE VEYA BIZ GØYNEM SEVGISI OLAN KISILER BU GØC OLAYINA ENGEL OLMAMIZ LAZIM.
GÖYNEMIN EN GÜZEL ANLATAN YAZI ....
SEVGI VE SAYGILAROKULUMUZ
SEVGI VE SAYGILAR
ØGRENCI VE EGITMEN SAYISINA BIR BAK ALLAH ASKINA. USTELIK 8 YIL EGITIM VEDE GEYDES MAHALLESININ BIRLESMESI ILE BIRLIKTE OKULUMUZDA KAC ØGRENCI VAR INANKI BU GIDISAT GØYNEM`IN ILERDE ESKI YURT OLMASI VE BUDA TARIHDE ANILACAK BIR YER OLMAYSI DEMEKTIR.... 80 YILLARDAKI ØGRENCI SAYISINA BAK SIMDIKI ØGRENCI SAYISINA BAK. CATISI YIKILMIS BIR VIRANA GIBIYIZ.
GERCEKLERI GØRMEK ICIN OKULUMUZ`U OKUMAK LAZIM. SORUNLAR DAHADA VAHIM OLMADAN ÖNCE, BELEDIYE VEYA BIZ GØYNEM SEVGISI OLAN KISILER BU GØC OLAYINA ENGEL OLMAMIZ LAZIM.
GÖYNEMIN EN GÜZEL ANLATAN YAZI ....
SEVGI VE SAYGILAROKULUMUZ
SEVGI VE SAYGILAR

Veysel Pakirci- göynem

-
Olaya farkli bir yönden bakmışsın ve önemli bir konuyu ortaya çıkarmıssın,Veysel kardeşim.Bu tür konulara kafa yoran olduğnu sanmıyorum.
Bu gidişle, seninde dediğin gibi:''Göynem`in ilerde eski yurt olması ve tarihde anılacak bir yer olması demektir....''
Not:yorumları küçük harfle yazarsanız sevirim.
saygılar
Bu gidişle, seninde dediğin gibi:''Göynem`in ilerde eski yurt olması ve tarihde anılacak bir yer olması demektir....''
Not:yorumları küçük harfle yazarsanız sevirim.
saygılar
GÖYNEMLiLER FORUM GÖYNEMLiLER FORUM GÖYNEMLiLER FORUM

ok abi
abi birde cok emek veripte yazmis oldugum yazilarim (cok zaman kullandigim icin kayittan cikiyorum)inanki heder oluyor.... buna bir care bulmani isterim
abi birde cok emek veripte yazmis oldugum yazilarim (cok zaman kullandigim icin kayittan cikiyorum)inanki heder oluyor.... buna bir care bulmani isterim

Veysel Pakirci- göynem

-
Nasıl çıkıyorsun kayıttan anlamadım,Veysel?Giriş yaptığında ''beni hatırla'' kutusuna tıkla.Anladığım kadarıyla, belli bir zaman sonra şifreyi yeniden yazmak zorunda kalıyorusun.Dediğimi yap düşmezsin.Dün gece benim Başımada geldi.Oslo haberine okadar uğraştım ve yollaya bastim,yeniden ''şifre gir'' geldi.Sinir oldum dediğin gibi.

Kürşat Erkök- admin

-
1 sayfadaki 1 sayfası