En iyi yollayıcılar
GÖYNEM (785)

abdullah keser (162)

y.ozsatici (57)

Kürşat Erkök (33)

Veysel Pakirci (20)

Fatih Yakici (13)

ismet gøkmen (8)

abdullah_Özsatıcı (7)

Abdullah Ucbas (7)

www.goynemder.com (6)

Kimler hatta?
Toplam 2 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 2 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 46 kişi Cuma Mart 04, 2011 7:40 pm tarihinde online oldu.
RSS akısı

Yahoo! 
Google Reader 
MSN 
AOL 
NewsGator 
Netvibes 
Bloglines 

Biz ne topluyoruz..?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Biz ne topluyoruz..?

Mesaj tarafından GÖYNEM Bir C.tesi Ocak 29, 2011 5:40 am

Abdullah keser

Biz ne topluyoruz..?

Keçizade Fuatpaşa’ya,Benim gibi akılsızın biri gelmiş.Bu zatın hedefinde, ``büyükadamların´´ resimlerini toplamak varmiş.(Benimde hedefim İbo’nun türkülerini öğrenmekti.)

Neyse konuya dönelim…

Paşa’dan rica etmis,Paşa’da bir resim imzalayıp zata vermiş.Resmin arkasınada şu notu eklemiş,``Ahh… evladım,resim toplayacağına para topla; onuda beceremezsen aklını başına topla.´´
O zat ne topladı bilinmez ama ben hala resim toplamaya devam ediyorum.Benim gibi olan arkadaşlarımızda azımsanmayacak kadar çok!
En azından,burdan bir ibret almamız lazım.Birde son zamanlarda bu, Türk gençliğinde bir hastalık oldu.
Aynı benim gibi,aklını başına toplayabilmiş değil.
Haşa…! Burda gençliğimize akılsızlık isnat etmiyorum.Yanlış anlaşılmasın.

Ama,Türk İslam gençliğinin top yekün milli hedeflere doğru hareket etmesini engelleyen güçler var! Her türlü silahı kullanıyorlar vede açıkca bizi vuruyorlar!

Anadoluda bir söz vardır: (Teşbihde hata olmaz onun için sözün özünü bozmamak için Göynem’ce söylüyorum)
’’İnekler ahıra girecek ama p*çler bırakmıyorki’’
İnceliği,kabalığında olan bir söz!
Bu sözün özünde: zannedersem, asırları içine alan Türk milletinin bunalımının ipuçları var.
Bizi kendi halimize bırakıyorlar mı?
Türk Türke kalsak,heralde bir şekilde birbirimizi anlarız.
Öyle değil mi?
Asırlar öncesinde beri:Türk İslam alemini maddi manevi birbirinden koparmak,millet ile Beyler’in arasını açmak,suni ayrılıklar türetip farklılıklar yaratmak; emelinden vazgeçebilmişler mi,bu Abd ve hayranı olduğumuz Avrupa?
İyi ama,ne olduğunu bildiğimiz Abd ve avrupaya; ne zaman dur deyip kendimize geleceğiz?
Ne zaman bu derin uykudan uyanmamız lazım?
Birileri bizi uyandırmaz ve böyle mahçup..! bir halde yaşamaya devam ederiz!

Selam ve Saygılarımla;

Abdullah Keser

En son GÖYNEM tarafından Ptsi Ocak 31, 2011 4:37 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

GÖYNEMLiLER FORUM GÖYNEMLiLER FORUM GÖYNEMLiLER FORUM

GÖYNEM
admin
admin

Erkek Mesaj Sayısı: 785

http://www.goynemliler.com

Geri: Biz ne topluyoruz..?

Mesaj tarafından Kürşat Erkök Bir C.tesi Ocak 29, 2011 8:55 pm

Kardeşim eline ve yüreğine sağlık.Çok değerli düşencelerini yazıya dökebilmen büyük bir meziyet.Teşekür ediyor ve yazılarını devamını bekiyorum.

Saygılar

Kürşat Erkök
admin
admin

Erkek Mesaj Sayısı: 33

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön